Besiktningsman kan skilja dröm från verklighet i Stockholm

Husdrömmar kan lätt springa iväg med en. En auktoriserad besiktningsman i Stockholm hjälper dig bedöma huset du tänkt köpa på ett objektivt och kritiskt sätt.

Grattis till ditt nya husköp! Det har verkligen sett helt fantastiskt ut på bilderna, och på visningen har du sannolikt inte heller upptäckt några större fel eftersom du kastade dig in i budgivningen med huvudet först. Livet måste kännas som en saga!

Eller? Hur säker är du på att huset du står i färd att köpa faktiskt är så bra som det verkar? Kanske tänker du att det inte spelar så stor roll. Huset är ditt drömhus, på din drömtomt med din drömutsikt. Det måste bara vara bra! Och är det inte det så löser det sig väl?

Besiktningsman hjälper dig bedöma drömhuset i Stockholm

Mja, skulle en rutinerad besiktningsman i Stockholm antagligen säga. De har nämligen sett en hel del så kallade “drömhus” falla platt efter en besiktning. Om den besiktningen skett innan köpet hade köparen sannolikt inte varit någon köpare, utan dragit sig ur affären omedelbums.

Det är fullt förståeligt att vilja hålla sig kvar i sin dröm om det nya livet i det nya huset. Men du har allt att vinna på att förhålla sig lite kyligt till hela affären innan du är helt säker på att huset verkligen håller måttet. Det är nämligen lätt att ett en dröm helt plötsligt förvandlas till en mardröm. Om besiktningsmannen meddelar att fukten gått ned i syllarna kan det vara dags att dra öronen åt sig.

8 Nov 2022