Nyttja solens strålar till energi

Hur kan du vara miljövänlig och spara pengar på en och samma gång? Varför inte installera en energikälla som du till och med kan tjäna pengar på. Även om ni är en bostadsrättsförening.

Har du någonsin legat på en strand och känt hur svalt det blivit när solen går i moln? Och har du sett hur växter fullkomligt exploderar i tillväxt när värmen och solen ökar under våren? Då vet du hur mycket värme och energi som kommer från solen. En energi som du kan ta tillvara och till och med tjäna pengar på. För med hjälp av solceller kan du värma upp ditt eget hem och även få energi över så att du kan sälja. Något som gör att du snabbare betalar av solcellernas kostnad.

Gå tillsammans för en satsning

Om ni är en samfällighet, flerfamiljshus eller en bostadsrättsförening så kan ni också njuta av fördelarna av solceller. Med solceller för BRF kan ni sänka värmekostnaderna, glädjas åt att vara miljövänliga och kanske till och med tjäna en slant genom att sälja överskottet.

Det är en satsning som ni gör för allas framtid och som ni alla kan tjäna på ganska snabbt. Beroende på hur stor förbrukning ni har, så kan det ta olika lång tid innan solcellerna är betalda. Men det går ändå snabbare än vad du kanske kan tro. Och idag kan det finnas viss ekonomisk hjälp för dig som vill installera solceller. Så kolla upp det innan ni startar en upphandling.

19 Jun 2021