Om oss

Drömmer du som säljare om att nå det nya rekordpriset i det område där din bostad ska säljas? Vill du som köpare göra det stora klippet och köpa en bostad till ett lågt pris och sedan se en stor värdeökning inom loppet av något år? Allt är möjligt, men det handlar inte om slumpen. Tvärtom.

Man måste vara påläst och förstå vilka mekanismer och faktorer som ligger bakom en lyckad bostadsaffär - gör man det så ger man sig själv större möjlighetet till det stora klippet. Detta oavsett om man agerar som säljare eller som köpare.

Den här bloggen ska försöka ge fakta, tips och goda råd om bostadsaffärer. Målet är att du som läsare ska kunna hitta intressanta infallsvinklar som ger dig en större trygghet och säkerhet i samband med din framtida affär.

Som mäklare så står vi mellan köpare och säljare och vi verkar för schyssta affärer. Vi har god koll på marknaden och vi har både kunskap och erfarenhet som vi gärna förmedlar. Vad ska man tänka på, hur ska man agera och vilka fallgropar ska man undvika?

Vi kommer att gå igenom de saker som vi tycker är extra intressanta inom ramen för vårt yrke. Ramar som rymmer extremt mycket och där innehållet dessutom tenderar att ändras i takt med tiden. Att vara mäklare är extremt spännande och utmanande. Vi hoppas att den här bloggen kan skildra exakt detta. Välkommen!