Fastighetsboxar installerade i flerfamiljshus

Är man ägare av ett flerfamiljshus och vill uppdatera för sina hyresgäster? Då kan fastighetsboxar göra skillnad, särskilt om brevinkasten är gamla och otäta.

Andreas stod utanför det nyinköpta flerfamiljshuset. Han var nöjd med sitt köp och hade redan hyresgäster i alla fyra lägenheterna. De hade fått stanna kvar vid köpet då det var bra gäster som han gärna hade hos sig. Nu skulle han bara säga hej och boka in ett möte där de tillsammans kunde sätta sig och diskutera framtiden.

Det var viktigt för Andreas att de skulle trivas och han ville höra deras åsikter och idéer. Själv hade han flera saker han ville förbättra. Exempelvis ville han sätta in fastighetsboxar i huset för att förenkla för postbudet men även förhindra spring i trappen då han visste att många arbetar oregelbundna tider.

Fastighetsboxar – fast på ett annat sätt

När mötet börjat kände han direkt att det här skulle bli bra. Han hade börjat med att presentera sig och berättat vad han hade för tankar och visioner inför framtiden. De gillade hans idéer och hade även en del de själva funderat på. Som exempelvis om det fanns möjlighet till nya säkerhetsdörrar.

När det kom till fastighetsboxar hade hyresgästerna ett önskemål. De ville ha fastighetsboxarna på utsidan och inte inne i huset. Anledningen var att de ville ha ytterdörren låst och inte att någon annan än hyresgästerna skulle ha tillträde. Efter att Andreas kollat visade det sig att det var fullt möjligt då det fanns speciella boxar för detta.

Hitta mer information på https://www.fastighetsboxar.net.

22 Jun 2023