Flyttstädning i Göteborg - så hittar du rätt städfirma

Funderar du på att anlita en städfirma för din flyttstädning i Göteborg? Då har du redan gjort ett bra val. En flyttstädning innebär en stor kraftsamling och den ställer också höga krav på ett korrekt utförande. Minsta miss kan innebära att man tvingas betala ersättning till de som ska flytta in.

Genom att anlita en städfirma för din flyttstädning i Göteborg så får du en garant för ett godkännande och du kan lämna över dina nycklar med ett gott samvete till de som ska flytta in.

Det handlar dock också om att välja rätt städfirma. I en så pass stor stad som Göteborg är det självklart att det finns variationer i kvaliteten mellan städföretag. Vissa håller extremt bra klass - andra är riktigt dåliga. Vi ska här nedan ge några tips om hur du ska agera för att utesluta de sämre och välja en trygg, stabil och högkvalitativ städfirma. Enligt följande:

  • Ta in offerter. Du kommer att se att det finns billig flyttstädning i Göteborg genom att ta in flera offerter och ställa dessa mot varandra. Kom dock ihåg att det också kan handla om rena lockpriser. De absolut billigaste anbuden kan du lägga åt sidan - och de lite billigare bör du undersöka vidare.
  • Referenser. Be alltid om nummer till tidigare kunder och se till att ringa dessa. Hur nöjda var de med sin flyttstädning i Göteborg? Finns det inga referenser? Det bör du vara vaksam på. Vi skulle inte gå vidare med ett sådant städföretag.
  • Avtal. Bestäm alltid kostnad och när din flyttstädning ska ske. Kom även ihåg att klargöra vad som händer om det skulle komma anmärkningar på städningen från de som ska flytta in. Dessa bör städföretaget givetvis ta hand om och korrigera.
  • Betalningen. Flyttstädning är inkluderad i Rut-avdraget och det innebär att du kan dra av halva kostnaden på arbetet som läggs ner. Se till att detta är draget på den faktura du erhåller.
30 Jun 2023