Se klart med fönsterrenovering i Stockholm

En fönsterrenovering kan göra så stor skillnad på byggnaderna i Stockholm. Det blir ett annat ljus genom fönstren när glasen är nya och karmarna glänser.

Det kanske känns som en onödig investering med en fönsterrenovering, men varje husägare vet att det är otroligt viktigt att hålla fönstren i bra skick. Det skapar en bättre miljö, både trivsel och ekonomiskt. Bra fönster släpper inte ut dyr värme, och släpper heller inte in ljuden från den dånande trafiken lika väl.

Varje fastighetsägare gör väl i att investera i nya fönster med jämna mellanrum. Hur ofta bör man byta fönster egentligen? Troligtvis oftare än du tror. Dagens fönster är såklart tåligare än den gamla tidens fönster. Men de gamla fönstren ska inte underskattas. De kan renoveras för att bli lika effektiva som nya fönster.

Fönsterrenovering är verkligen lönsamt

I vissa fall behöver man byta ut fönstren helt och hållet, men i de flesta fall så är det både mer effektivt och lönsamt att göra en fönsterrenovering. Det kan vara att måla om karmarna, byta kitt eller till och med byta glas om det behövs. Fönsterglas blir slitet med åren, även om ni är noga med att tvätta dem.

Speciellt i en stad så slits fönstren snabbare, på grund av bland annat avgaser. Dessutom ska de stå emot de vanliga prövningarna, såsom snö och regn och stark sol. Så ta hand om era fönster, så att de håller ännu längre och är fina i åratal. Välrenoverade fönster höjer värdet på fastigheten.

25 May 2023