Slipp anmärkningar på din flyttstädning i Stockholm

Våndas du inför att lägga en massa tid på flyttstädning bara för att få en anmärkning på den av bostadsbolaget? Låt en städfirma i Stockholm hjälpa dig.

En av de tråkigaste saker som finns är när man lagt ner många, långa timmar på att städa hela lägenheten inför en flytt, och sedan få en anmärkning av bostadsbolaget. Det är mycket att tänka på vad gäller flyttstädningen, och det är lätt hänt att man missar ett moment.

Kanske är det något som hänt dig vid en tidigare flytt. Du tror att du har lagt den oerhört tråkiga flyttstädningen bakom dig, dragit en lättnadens suck och installerat dig i lugn och ro i din nya lägenhet, när du får ett samtal eller mejl från bostadsbolaget med en anmärkning om otillräcklig städning, med tillhörande räkning att betala.

Underlätta din flyttstädning genom att kontakta en professionell firma

För att slippa uppleva denna antiklimax och för att undvika en oplanerad utgift i en tid då du vill lägga allt på din nya bostad, kan du kontakta professionella städare som kan hjälpa dig. Städbolag har koll på och rutiner kring hur flyttstädningen ska utföras för att man ska slippa anmärkningar från bostadsbolaget.

Företag som utför flyttstädning i Stockholm kan dessutom lämna en garanti på arbetet och åtgärdar därmed eventuella brister som framkommer vid besiktningen. På så sätt kan du tryggt lämna över städningen i någon annans händer och lugnt fokusera på att komma i ordning i ditt nya hem.

12 Jul 2022