Stöd av mäklare vid försäljning i Umeå

Det kan hända att man har en fin lägenhet som man tror är enkel att sälja. Det krävs dock en hel del arbete för att få ut det bästa priset. Något som mäklare i Umeå kan hjälpa lägenhetssäljare med.

Lena hade bott i lägenheten sedan studietiden i Umeå. Nu var det dock dags att ta steget och flytta in med sambon Mikael i föräldrahemmet han skulle få överta. Lämna kändes bitterljuvt, men även svårt rent försäljningsmässigt. Hur gjorde man egentligen för att få lägenheten att bli så attraktiv som möjligt för köparen? Lena var klok nog att förstå att hennes fascination för glada färger kanske inte skulle vara den bästa utsmyckningen vid en visning.

En brilliant mäklare i Umeå

Lena kontaktade en mäklare som kom för att ge tips och råd. Hon hade inte alls tänkt på att hon inte kunde bo där under visningen utan var tvungen att flytta ut allt personligt. Lägenheten skulle vara stilren, sa mäklaren. På så vis kan den potentielle köparen se hur de kan sätta sin egen prägel. Annars kunde de lätt fastna på saker som de inte tyckte om och värderade lägenheten efter detta.

Hon tömde garderober och flyttade allt utom vissa möbler. En städfirma gjorde allt glänsande. Som pricken över i hade hon köpt blommor som mäklaren, och även fotografen som skulle ta bilder för annonsen, rekommenderade. Slutresultatet var allt annat än hennes lägenhet. Den var vacker och kändes dessutom lite lyxig. Nu var det bara att vänta på intressenterna och hålla tummarna.

7 Feb 2022