Ta hand om din fastighet

Brinner du för att se till att fastigheter är så hälsosamma och långlivade som möjligt? Kan fastighetsservice vara något för dig? I det yrket får du lära dig allt om fastigheters funktioner.

När man tänker på fastighetsservice i Stockholm så tänker man säkert mest på de stora flerfamiljshusen, som behöver ett helt maskineri för att fungera. Det kan dock hända att du får hjälp även som privatperson, eller om du inte har så mycket som ska tas omhand, om du önskar anlita ett företag som arbetar med fastighetsservice. Med rätt fastighetsservice, och egna åtgärder, kan du komma långt och få en både hållbar och prisvärd investering. Det går till och med att spara pengar på att sköta om servicen på en fastighet, istället för att vänta tills något går sönder eller det sker en större skada.

Ett kvalificerat och varierande arbete

Är du intresserad av att arbeta inom fastighetsservice, kan det vara bra att veta att det är ett kvalificerat arbete som kanske inte passar för alla. Ofta krävs att du har utbildning och erfarenhet inom vissa områden, såsom värmepannor, vatten och avlopp, elektricitet, med mera. Du ska inte heller dra dig för att ta i och bli lite smutsig då och då, eller vara rädd för att ta kontakt med de boende. Inom fastighetsservice kan du även arbeta med städning eller uthyrning och andra administrativa uppgifter. Så det är ett mycket brett och varierande yrke om du bestämmer dig för att satsa på det!

24 May 2021