Med en företagsmäklare i Stockholm får du din verksamhet såld

När tiden är inne att sälja företaget ska du ha en bra företagsmäklare i Stockholm. Du får hjälp med allt som en sådan invecklad affär kan innebära, från värdering till avtalsskrivning.

Har du jobbat med företaget genom hela livet och nu har tiden kommit att sälja verksamheten och njuta av ålderns höst? Eller har du fått ett erbjudande mitt i livet som gör att du har ditt på det torra resten av din tid här? Eller är du intresserad att köpa en lovande verksamhet? Oavsett vad du ska göra eller anledning till det så behöver du hjälp av en företagsmäklare i Stockholm för en sådan invecklad affär. Det krävs kunskap och erfarenhet som kan hjälpa dig med hela säljprocessen, från värdering till kontroll av underskrifter och överlåtelse. Alla affärer tas på samma stora allvar, det gör ingen skillnad om du har 2 anställda eller 100.

Tips och råd från en företagsmäklare

En duktig företagsmäklare kan fungera som ett bollplank genom processen, lyssna på dina idéer och göra dem gripbara. Du kommer även att få råd om vad du kan göra för att få en högre värdering på din verksamhet. Du kommer dessutom att få tillgång till ett stort kontaktnät av potentiella köpare. Din företagsmäklare kommer att sköta första kontakten med dem så att du inte behöver lägga tid på det. Sedan när tiden är inne för överlåtelse så får du hjälp med alla dokument som ska in och sedan är affären klar.

4 Feb 2022